Hlavní obsah

Messi napodobil Ronalda a rozjel nový byznys

Aktualizováno

Kariéra netrvá věčně. To si také hvězdy světového sportu moc dobře uvědomují, a ještě za aktivního hraní pomýšlejí na zadní kolečka. Čím lépe placené, tím si mohou více dovolit. Novodobý argentinský bůh Leo Messi se rovněž pustil na tenký led byznysu. Jeho sláva možná poroste i v jiném odvětví. Teď už ho totiž fanoušci nemusejí pouze vidět. Mohou si vychutnat jeho parfém.

Foto: Jim Rassol, ČTK/AP

Lionel Messi byl v dobrém rozmaru na tréninku Argentiny v komplexu Interu Miami ve Fort Lauderdale.

Článek

Messi, který momentálně hájí barvy Interu Miami, si již úspěšně udělal průzkum trhu v oblasti hotelového průmyslu a gastronomie. Uvedl do provozu několik značkových produktů, včetně svého vlastního burgeru v proslulém Hard Rock Café.

Teď se vydal pozlobit konkurenci v parfumerii. Do světa pustil vůni s názvem Messi Fragrances. Novou značku oznámil prostřednictvím videa na svém instagramovém účtu.

Reklama také odhaluje slogan značky: „Messi, víc než to, co vidíme.“

„Jsem velmi šťastný, že mohu představit svou první vůni, kterou lze zakoupit na stránkách Messi Fragrances a předních parfumeriích po celém světě. Doufám, že se bude líbit,“ napsal jeden z nejlepších hráčů světa na sociálních sítích.

Pro zajímavost, v tomto oboru podniká i Cristiano Ronaldo, se kterým Messi již léta soupeří o korunu fotbalového krále. A ve voňavkovém souboji výrazně vede. Alespoň, co se nasazené ceny týče… Jeho produkt stojí podle oficiálních stránek 1753 Kč. Za vůni Cristiana Ronalda zaplatíte 570 Kč.

Argentinu v čele s Messim ve čtvrtek od 23:00 hodin našeho času čeká souboj jihoamerické kvalifikace ve Venezuele. Tedy, jestli do města Maturín vůbec dorazí. USA, kde se úřadující mistři světa připravovali, totiž zasáhl hurikán Milton.

Argentina nemohla cestovat přímo do Venezuely kvůli diplomatickému konfliktu mezi vládou argentinského prezidenta Javiera Mileie a venezuelským vůdcem Nicolásem Madurem.

Související témata:
Parfém