Hlavní obsah

Diváků by se krve nedořezal. Bentancur bezvládně na trávníku, s dechem mu pomáhal kyslík

Hraje se o velké peníze, ovšem výsledek šel v tuto chvíli stranou. V dohrávce premiérového kola Premier League mezi domácím Leicesterem a Tottenhamem došlo k hororovému střetu hlav. Hůře z dvojice dopadl hostující Rodrigo Bentancur. A to tak, že potřeboval kyslík.

Foto: Hannah Mckay, Reuters

Rodrigo Bentancur z Tottenhamu ležel po ráně hlavou bezvládně na trávníku Leicesteru.

Článek

Na tabuli svítila 76. minuta a pod ní skóre 1:1. Ve vzdušném souboji se po rohovém kopu srazili Abdul Fatawu a Rodrigo Bentancur.

Uruguayský záložník se svalil na trávník jako boxer po k.o. Rozhodčí Christopher Kavanagh okamžitě přivolal pomoc a k oběma pacientům se rozeběhli zdravotníci.

Tribuny na King Power Stadium utichly hrůzou. Bentancurovi se ale dostalo rychlého ošetření. Nicméně pohled to byl jen pro otrlé. Zraněnému hráči stékala po hlavě krev. K úlevě všech přítomných se probral a dokázal se alespoň posadit.

Bentancur byl poté odnesen na nosítkách. Dostal kyslík, který mu pomohl s dechem.

Stanice Sky Sports před koncem remízového zápasu 1:1 informovala o tom, že Bentancur mluvil a zdánlivě vypadal v pořádku.

„Přesto musíme být velmi opatrní. Dobrou zprávou je to, že byl Rodrigo při vědomí a vnímal. Teď necháme náš lékařský tým, aby se o něj postaral,“ objasňuje šéf Tottenhamu Ange Postecoglou.

Související témata: