Hlavní obsah

Nejhorší, co se mohlo stát! Souček s Coufalem slavili senzační výhru bez spoluhráčů

Nejhorší věc, jaká se mohla stát. Česká esa Kladivářů Tomáš Souček a Vladimír Coufal nemohli uvěřit, co se děje. Fotbalisté West Hamu se po senzační výhře v Lyonu probojovali už do semifinále Evropské ligy a bujaře oslavovali. Ovšem bez českého dua. To totiž po utkání muselo podstoupit dopingovou kontrolu. Londýnský klub vyhrál ve Francii jasně 3:0, což byl pro domácí tým šok.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Fotbalisté West Hamu oslavují vstřelený gól v utkání s Lyonem. Autorovi branky Jarrodu Bowenovi gratuluje i Tomáš Souček (vpravo).

Článek

„Oni nám zase nevěří. Dopingová kontrola po tak unikátním utkání. Anoooo. Postupujeme, 😍💪🏽⚒" dělil se o radost alespoň s fanoušky na sociálních sítích Tomáš Souček. A jeho krajan nezůstával pozadu. „Nejhorší věc, co se vám po takovém utkání může stát, je 🙈 dopingová kontrola 🤢🤮," čílil se druhý z bývalých slávistů.

Oba si snímku připíjeli alespoň minerálkou. „Užijte se v kabině oslavu kluci," shodli se čeští reprezentanti na dalším vzkazu adresovanému Kladivářům.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Souček (@tomassoucek28)

Duel ve Francii měl dramatickou koncovku. Po závěrečném hvizdu se na stadionu Groupama strhlo peklo, když se fanoušci Lyonu pokusili vtrhnout na hřiště. Policie se následně střetla s tamními Ultras a krotit fanoušky musela za pomoci slzného plynu.

Francouzský klub nejspíš dostane trest od UEFA, to ale Součka a spol nemusí zajímat. Kladiváři se mohou těšit na semifinále Evropské ligy, kde narazí na Eintracht Frankfurt, který poslal ze hry Barcelonu.