Hlavní obsah

Na United v Plzni i za necelých sedm stovek

Po čtvrtfinále Konferenční ligy v uplynulé sezoně stojí nyní fotbalová Plzeň před další výzvou. Po sedmi letech se představí v Evropské lize. Do Doosan Areny přijedou čtyři soupeři v čele se slavným Manchesterem United. Jaké ceny vstupenek Západočeši pro domácí duely s Red Devils, Realem Sociedad, Anderlechtem a s Ludogorcem Razgrad zvolili?

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Viktoria Plzeň se raduje z výhry na skotským týmem Heart of Midlothian.

Článek

Jako tradičně, vstupenky na skupinovou fázi evropských pohárů nabízí Viktoria v rámci balíčků, které obsahují všechna čtyři utkání. Přednostní právo nákupu, rezervaci svého místa a cenové zvýhodnění mají jako obvykle permanentkáři (online na permanentka.com nebo na Ticketpointu Doosan).

„Předprodej pro permanentkáře začne 11. září ve 13 hodin a potrvá do 17. září do 17 hodin. Po tomto datu zanikne jak blokace místa, tak i nárok na cenové zvýhodnění oproti volnému prodeji,“ stojí na klubovém webu.

A ceny? Balíčky jsou rozděleny do čtyř kategorií. Majitelé permanentek nejvyšší kategorie zaplatí za čtyři zápasy 6 300 korun, v kategorii nejnižší pak 2 640 korun (tedy průměrně necelých 700 korun na zápas). Ve středu 18. září odstartuje volný prodej balíčků, jejichž ceny se pohybují v rozmezí 7 160 -3 000 korun (viz tabulka).

CENÍK BALÍČKŮ

PERMANENTKÁŘI

1. kategorie: 6 300 Kč

2. kategorie: 4 540 Kč

3. kategorie: 2 940 Kč

4. kategorie: 2 640 Kč

VOLNÝ PRODEJ

1. kategorie: 7 160 Kč

2. kategorie: 5 160 Kč

3. kategorie: 3 320 Kč

4. kategorie: 3 000 Kč

Viktoria důrazně upozorňuje fanoušky, aby si nepořizovali vstupenky na zápas mimo oficiální prodej. „Je zde velká pravděpodobnost, že si na černém trhu pořídí neplatný lístek a nebude jim umožněn vstup na stadion. Zároveň věříme, že se nikdo z našich fanoušků neuchýlí k přeprodeji vstupenek za účelem zisku, ale naopak si za žádnou cenu nenechá ujít tento fotbalový svátek přímo na stadionu,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

České fotbalové kluby v evropských pohárech 2024/25

Do ligových fází evropských soutěží se v letošní sezoně probojovaly hned čtyři české týmy. Ligu mistrů si zahraje Sparta, Evropskou ligu Slavia a Plzeň a Konferenční ligu Mladá Boleslav. První utkání českého zástupce se odehraje ve středu 18. září, poslední kola jsou na programu 29. a 30. ledna.