Hlavní obsah

Argentina se možná bude muset obejít ve čtvrtfinále bez Messiho

Fotbalisté Argentiny stále nevědí, zda se budou moci ve čtvrtfinále Copy América opřít o Lionela Messiho, kterého trápí svalové problémy. Trenér Lionel Scaloni se musel bez své největší hvězdy obejít už v posledním zápase v základní skupině proti Peru. Rozhodnutí o jeho startu v duelu s Ekvádorem padne zřejmě až na poslední chvíli.

Foto: Agustin Marcarian, Reuters

Superhvězda Lionel Messi v dresu Argentiny při zápase Copy América

Článek

Messi poslední zápas vynechal kvůli bolesti pravého stehenního svalu. „Ještě počkáme a uvidíme. Včera jsme měli dobrý pocit a další den využijeme,“ řekl Scaloni. „Vyzkoušíme všechno, a pokud nebude připraven, budeme hledat nejlepší řešení pro tým. Myslím, že je v pořádku, že si dává na čas a trénuje, jak může,“ dodal.

Obhájce titulu čeká na fotbalovém mistrovství Jižní Ameriky čtvrtfinálový duel s Ekvádorem v pátek od 3:00 SELČ v Houstonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.