Hlavní obsah

Už mají jasno. Pardubice přebere Střihavka ze Slavie

Měla by to být hotová věc. Fotbalové Pardubice oznámily, že na úterním tréninku představí nový realizační tým. Podle zdrojů Sport.cz povede východočeský klub za záchranou David Střihavka, který naposledy působil v rezervě Slavie.

Video: LFA

Článek

Sobotní prohra zabolela Pardubice, když ještě v závěru osmiminutového nastavení držely proti Baníku nerozhodný stav. Následně ale přišla zbytečná ztráta na polovině soupeře a Matěj Šín rozradostnil ostravské fanoušky.

Nadšení a hlavně trpělivost však vymizely u pardubického vedení. Jen několik hodin po skončení utkání oznámil klub odvolání trenérů Jiřího Saňáka s Markem Kuličem a sportovního manažera Martina Shejbala.

Deník Sport následně přišel s informací, že by aktuálně patnáctý tým fotbalové Chance Ligy měl přebrat David Střihavka. Ten v letošní sezoně vedl rezervu Slavie, se kterou drží 10. místo ve druhé lize.

„David Střihavka opravdu odchází do Pardubic,“ potvrzuje zdroj Sport.cz.

Slavia nechce bránit trenérovi v prvoligovém angažmá. Jen se v Edenu horlivě řešilo a řeší, jak se vypořádá s jeho ztrátou na lavičce druholigové rezervy.

Střihavka je bývalý ligový fotbalista, který získal titul se Spartou, Slavií i Plzní. Vyjma těchto tří klubů působil například i v Baníku Ostrava, Blšanech či Příbrami.