Hlavní obsah

Řezníček opouští Brno. V Dukle se pokusí dotáhnout dvougólové manko na vysněnou stovku

Obávaný střelec se vrací do české první fotbalové ligy. Šestatřicetiletý útočník Jakub Řezníček by měl zamířit z druholigového Brna do Dukly Praha, kde by se rád zařadil do Klubu ligových kanonýrů. Aby se tam dostal, zbývá mu vstřelit dvě ligové trefy.

Foto: FC Zbrojovka Brno

Jakub Řezníček se po třech letech rozloučí s Brnem a zamíří na Julisku do Dukly Praha.

Článek

Řezníček se měl podle webu isport.cz údajně dohodnout s nováčkem Chance Ligy na roční smlouvě s tím, že jeho působení na Julisce může být v zimě ukončené.

Ve Zbrojovce Brno, kde válel od roku 2021, měl královské podmínky, které mu vynesly více než 130 tisíc korun měsíčně. V Dukle na takové odměny zřejmě nedosáhne a jeho plat by se měl pohybovat pod hranicí sta tisíc korun.

Řezníček se v aktuálně probíhajícím ročníku druhé ligy objevil v sestavě Brna pouze dvakrát, když hrál 21 minut s Opavou a byl vyloučen. Podruhé naskočil do rozjetého zápasu s Táborskem. Ihned se však zapsal do statistik, když jedinou trefou rozhodl o vítězství svého týmu.

To by také měla být poslední trefa za Brno. Řezníček už před sezonou avizoval, že by rád dotáhl dvoubrankové manko, které mu chybí k tomu, aby se přidal do Klubu ligových kanonýrů. Zájem měly projevit Pardubice či České Budějovice, ale zkušený střelec nakonec míří do Dukly za trenérem Radou.