Hlavní obsah

Liberec hlásí další posilu, přichází slovenský talent Rýzek

Do Liberce přestoupil talentovaný slovenský fotbalista Martin Rýzek. Devatenáctiletý stoper přišel do Slovanu z Trnavy, v jejímž dresu čtrnáctinásobný mládežnický reprezentant zasáhl do jediného utkání ve slovenské lize. O „posile pro budoucnost“ informoval severočeský klub na svém webu, podmínky spolupráce nezveřejnil.

Foto: Profimedia.cz

Martin Rýzek (vpravo) v dresu slovenské Trnavy.

Článek

„Na Slovanu mě zaujalo, že chce rozvíjet mladé hráče a nebude se bát s nimi pracovat. To mi v předešlém angažmá scházelo. Je to pro mě velká výzva. Chtěl bych se co nejdříve dostat do základní sestavy a pravidelně hrát,“ řekl 190 cm vysoký hráč, který kvůli zranění z minulé sezony neodcestuje s týmem na soustředění do Rakouska a bude se zatím připravovat individuálně v Liberci.

„Je to mladý stoper se zajímavými dispozicemi, bude zařazený do našeho development programu a dostane čas na adaptaci a rozvoj,“ konstatoval generální ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Související témata:
Chance liga (fotbal)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.