Hlavní obsah

Krmenčík skončil na Kypru. Návrat domů se přiblížil

Varianta comeback je zase o chlup reálnější. Fotbalový útočník Michael Krmenčík podle zdrojů Sport.cz ukončil angažmá v kyperském Apollonu Limassol. V týdnu by se měl vrátit zpět do Česka, kde pravděpodobně uzavře dohodu s prvoligovým Slováckem, jak už Sport.cz informoval o víkendu.

Foto: instagram.com/persija

Michael Krmenčík (vpravo) v dresu indonéské Jakarty

Článek

Ještě v sobotu stály v cestě návratu jednatřicetiletého útočníka dvě překážky. Jednak bylo nutné ukončit angažmá na Kypru, kde Krmenčík v minulé sezoně vstřelil dvě branky ve 28 soutěžních zápasech. Druhým krokem měla být dohoda se Slováckem, jemuž by se vzhledem k žalostné produktivitě (jeden gól ve čtyřech utkáních) zvýšená konkurence do předních řad hodila.

První krok má hrotový hráč, jenž má na kontě devět reprezentačních branek, úspěšně za sebou. Angažmá v Apollonu mu ze sportovního hlediska nevyšlo tak, jak by si přál. Mužstvo skončilo až sedmé, Krmenčík navíc od 6. dubna nezasáhl do žádného ze soutěžních zápasů.

Po příletu zpět do Česka bude odchovanec plzeňské Viktorie řešit, kdo bude jeho dalším zaměstnavatelem. Jako nejreálnější se jeví angažmá ve Slovácku. Pokud si Krmenčík s celkem z Uherského Hradiště plácne, čeká ho páté angažmá v tuzemské nejvyšší soutěži. Zatím si mezi elitou zahrál za Plzeň, na hostováních v Ostravě a Dukle a pak také za Slavii.