Hlavní obsah

Hradec Králové mění brankáře, místo Knoblocha přišel Vágner ze Slavie

Fotbalový Hradec Králové mění brankáře. „Votroci“ na klubovém webu uvedli, že po půlroce odešel Milan Knobloch a z pražské Slavie přišel Matyáš Vágner, jenž v posledních třech ročnících chytal za druholigovou Vlašim. Ligový vicemistr si na něj ponechal předkupní právo.

Foto: APK Karmiotissa

Gólman Milan Knobloch.

Článek

Východočeši se na jaře spoléhali na Adama Zadražila, Knobloch se mezi tyče v lize vůbec nedostal. „Milan nás na konci ročníku požádal o rozvázání smlouvy. Vzhledem k tomu, že přišel jako volný hráč, jsme se rozhodli mu vyhovět a jako volný hráč také odchází. Za odvedené služby mu děkujeme. Místo něj přichází Matyáš, o kterého jsme usilovali již v zimě,“ uvedl sportovní ředitel Jiří Sabou.

„Vágner na svůj mladý věk má ve druhé lize již více než sedmdesát odchytaných zápasů, přidal i dva starty za Slavii. Je hráčem reprezentační jednadvacítky. V mých očích jde o kvalitního gólmana s velkým potenciálem do budoucna. Věřím, že naši brankářskou trojici zkvalitní,“ dodal na adresu jednadvacetiletého rodáka z Prahy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Nechybí ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetli s Portugalskem, Gruzií a čeká je také zápas s Tureckem.

Nejnovější články

EURO

Ukrajina - Belgie 0:0

Video
SESTŘIH: Belgie ubránila remízu a v osmifinále Eura ji čeká Francie, Ukrajina končí
NačítámNačíst další články