Hlavní obsah

Gólman Knobloch jako volný hráč posílil Karvinou

Brankář Milan Knobloch posílil jako volný hráč fotbalisty Karviné. Slezané o tom informovali na svém webu, délku smlouvy s jednatřicetiletým hráčem ale neuvedli.

Foto: APK Karmiotissa

Gólman Milan Knobloch na archivním snímku.

Článek

„Máme radost, že zrovna Milan doplní náš brankářský tým po odchodu Dominika Holce. Je to zkušený gólman, který své kvality prokázal zejména v Liberci,“ prohlásil sportovní ředitel Karviné Lubomír Vlk.

Po odchodu z Liberce působil Knobloch v řeckém klubu Karmiotissa a poté ve Zlatých Moravcích. V únoru přišel do Hradce Králové, za jeho A-tým ale neodchytal žádný zápas. V české lize tak počet jeho startů zůstal na 49.

Karviná v minulé sezoně udržela prvoligovou příslušnost v baráži s Vyškovem. Poté ji jako trenér převzal Martin Hyský, jehož v nejvyšší soutěži čeká premiéra. „Těším se na návrat i díky aktuální trenérské filozofii. Věřím, že hra bude bavit nejen nás hráče, ale i fanoušky,“ uvedl Knobloch.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.