Hlavní obsah

Fotbalisty Liberce posílil dvacetiletý ghanský útočník Nyarko

Už třetí posilu v tomto týdnu ohlásili fotbalisté Liberce. Do Slovanu přišel z druholigového rakouského Lafnitzu dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Nyarko. Severočeši o tom informovali na svém webu, délku smlouvy neuvedli.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Generální ředitel Slovanu Jan Nezmar

Článek

„Když jsem se poprvé o možnosti přestupu dozvěděl, říkal jsem si, že to je sen. Je to tu skvělé. Myslím si, že být ve Slovanu Liberec je pro mě nejlepší možnost, protože dostanu šanci posunout svoji kariéru, dále se rozvíjet. A odteď od sebe očekávám víc, protože mám okolo sebe tým, který je přátelský, a všichni jsou fajn. Je to místo pro rozvoj,“ uvedl Nyarko.

Severočeši hráče sledovali delší dobu. „Je to rychlostní typ útočníka, který je zároveň odolný v soubojích. Tato typologie nám v týmu scházela. Navíc je pořád velmi mladý a je u něho tudíž předpoklad dalšího rozvoje. Věříme, že u nás zaznamená další progres,“ podotkl generální ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Liberec už tento týden posílili záložník Michal Hlavatý a talentovaný slovenský stoper Martin Rýzek.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.