Hlavní obsah

Fotbalista Ladislav Takács opouští Ostravu

Fotbalista Ladislav Takács opouští Ostravu. Sedmadvacetiletý defenzivní záložník nebo stoper odejde z Baníku v červenci jako volný hráč. Klub to oznámil na svém webu.

Foto: Profimedia.cz

Ladislav Takács opouští Baník.

Článek

Takács, který si v barvách Slavie zahrál i Ligu mistrů, téměř dva roky laboroval se zraněním, kvůli němuž musel absolvovat náročnou osteotomii kolena. Na hřišti chyběl dvacet měsíců, v nadstavbě si po dlouhé době zahrál za Baník závěrečné minuty právě na hřišti Slavie. Jinak ale během dvou a půl roku v Ostravě nastoupil pouze do jedenácti ligových utkání.

„Laco si prošel opravdu těžkým obdobím. Prodělal nesmírně dlouhou rekonvalescenci, během které se mu vracely některé svalové obtíže. Pro jeho psychiku to určitě nebylo jednoduché období. Ale dokázal se vrátit a měl by teď už být připraven zvládat všechno na sto procent. Přejeme mu, aby ten svůj zdravotní maraton zdárně završil a znovu pravidelně hrál a měl radost z fotbalu,“ uvedl sportovní ředitel Baníku Luděk Mikloško.

Teplický odchovanec Takács získal se Slavií dva mistrovské tituly v letech 2020 a 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.