Hlavní obsah

FANTASY: Plzeň proti Pardubicím zaválí. Za kapitána dávám Šulce, prozradil expert

Nejzajímavější kolo podzimu? To se teprve uvidí. Jedno je však jisté, Chance liga nabídne o víkendu hned dvě vyhrocená derby. V podještědském se utkají hráči Liberce a Jablonce a vrcholem bude duel Slavie se Spartou. Trenérky a trenéři ve Fantasy lize na Sport.cz se tak při skládání sestavy rozhodně nebudou nudit.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Brankář Slavie Praha Antonín Kinský zůstává nadále jedničkou v sestavě experta Tomáše Malínského ve Fantasy lize na Sport.cz.

Článek

„Kluky ze Sparty jsem vynechal ve své sestavě. Naopak Diouf ze Slavie mi stále bude hrát v obraně, je skvělý a neustále přináší body. Mezi třemi tyčemi nechávám Kinského,“ prozradil bývalý fotbalista Tomáš Malínský.

„Co se týče ostatních, tak se mil líbí olomoucký Zorvan. Nejvíc bodů tentokrát cítím ze zápasu Plzně s Pardubicemi. Jako kapitána dávám Šulce, který hraje neuvěřitelně. V útoku budu spoléhat na Vašulína a v obraně mám Dweha,“ dodal ke své sestavě expert.

V minulém kole trenérkám a trenérům ve Fantasy lize na Sport.cz nejvíce bodů (15) přinesl útočník Liberce Letenay, který se hned dvakrát střelecky prosadil proti pražské Dukle. Již tradičně si výborně vedli i Diouf se 13 body a Provod s 10 body.

Jak již bylo zmíněno, 11. kolo Chance ligy nabídne hned dvě derby. První z nich, to podještědské, se odehraje na hřišti v Liberci. Už tak vyhrocený duel bude navíc okořeněný o fakt, že jablonecký trenér Luboš Kozel se z jednoho města do druhého přesunul teprve nedávno.

„Trenér Kozel přešel na druhý břeh, což je vždy pikantní. Pro fanoušky to bude zajímavý zápas. Doufám, že budou padat góly. Čekám povedený výkon od záložníka Slovanu Michala Hlavatého, ten předvádí nadstandardní výkony. Na druhé straně Jablonci funguje výborně defenziva a hraje týmově. Uvidíme, jak to dopadne. Osobně ale mírně favorizuji právě tým trenéra Kozla,“ predikuje bývalý hráč Liberce i rivalů z Jablonce.

Vrcholem celého víkendu však bude utkání Slavie se Spartou, které se v neděli od 18:30 odehraje ve vršovickém Edenu. Kdo je podle experta favoritem?

„Asi bych tipoval Slavii, která je v lepším rozpoložení. Uvidí se však, jak to bude na hřišti. Čeká nás velké derby. Strašně bych si přál, aby to nebylo moc defenzivní, protože my fanoušci fotbalu budeme chtít vidět góly. Čekám to i dost emočně vyhrocené. Na jedné straně Chorý s Bořilem a na druhé Laci či Olatunji. Budě to pěkné utkání,“ věří bývalý hráč Slavie.

  0 : 0 Karviná - Hradec Králové 0 : 0 83. min Živě
20241005T13 : 30:00+0200
Karviná vs. Hradec Králové
Karviná vs. Hradec Králové
Karviná
Hradec Králové
  Teplice - Dukla dnes 16 : 00
20241005T16 : 00:00+0200
Teplice vs. Dukla
Teplice vs. Dukla
Teplice
Dukla
  Č. Budějovice - Slovácko dnes 16 : 00
20241005T16 : 00:00+0200
Č. Budějovice vs. Slovácko
Č. Budějovice vs. Slovácko
Č. Budějovice
Slovácko
  Liberec - Jablonec dnes 19 : 00
20241005T19 : 00:00+0200
Liberec vs. Jablonec
Liberec vs. Jablonec
Liberec
Jablonec