Hlavní obsah

FANTASY: Marečkův hattrick udělal bodovou radost. Expert posílá do hry Ladru

O první hattrick v probíhající sezoně fotbalové Chance ligy se postaral mladoboleslavský záložník Daniel Mareček. Ten se taky ve Fantasy lize na Sport.cz stal nejlépe obodovaným hráčem kola. Právě fotbalisté Mladé Boleslavi a také Slavie Praha přinesli nejvíce bodů svým fantasy trenérům. Jakou sestavu zvolil pro třetí kolo expert a bývalý ligový hráč Tomáš Malínský?

Trenéři a trenérky ve Fantasy lize na Sport.cz se chystají na třetí kolo Chance ligy.

Článek

„Pro třetí kolo jsem udělal jedinou změnu. Místo jabloneckého Nebyly budu hrát mladoboleslavského Ladru. Ten se mi v posledních utkáních moc líbil a věřím, že by mohl přinést body navíc,“ řekl bývalý hráč Slavie či obou celků z pod Ještědu.

Expert vsadil na důvěru v Tomáše Ladru, ale nejúspěšnějším hráčem posledního kola Fantasy ligy na Sport.cz se stal jeho spoluhráč Daniel Mareček. Ten díky vstřelenému hattricku připsal svým fantasy trenérům hned 21 bodů. Úspěšný byl také s 10 body Dominik Kostka.

Foto: Tomáš Malínský

Sestava experta Tomáše Malínského pro 3. kolo Chance ligy ve Fantasy lize na Sport.cz

Také trenéři a trenérky, kteří věřili pražské Slavii, udělali dobře. Hned dvojice hráčů sešívaných se objevila v tabulce pěti nejúspěšnějších fotbalistů kola. Díky vstřeleným brankám a čistému kontu se do tohoto seznamu dostali David Douděra a Filip Prebsl (oba 13 bodů).

V pětici nejlépe bodovaných hráčů se také objevil obránce Dukly Praha Dominik Hašek s 13 body. Po jeho jediné trefě získal tým trenéra Rady první tři body do tabulky Chance ligy.

Jak je ze seznamu těchto hráčů zřejmé, nejvíce se vyplatili obránci. Jak na tom byli fotbalisté na jednotlivých pozicích?

Již podruhé se nejúspěšnějším gólmanem stal hradecký Adam Zadražil (9 bodů). Obrana patřila již zmíněnému Filipu Prebslovi ze Slavie Praha a záloha Danielu Marečkovi. V útoku řádil mladoboleslavský Vasil Kušej, který se v zápase se Slováckem stal dvorním nahrávačem Marečka.

Na pořádný bodový příděl čekají dále majitelé Ewertona z Baníku Ostrava a Veljka Birmančeviče ze Sparty Praha. Právě oni dva jsou nejvíce kupovanými hráči ve Fantasy lize na Sport.cz.

Třetí kolo Chance ligy nabídne hned několik zajímavých zápasů. Jaké vypíchl expert Tomáš Malínský?

„Mám velké očekávání od zápasu Liberce se Slavií. Já jsem u Nisy zažil téměř plný stadion a věřím, že se to podaří vyprodat i teď. Je to totiž krásný zážitek. Bude to asi vyrovnané střetnutí, ale Slavia si to nakonec pohlídá a nejspíš zvítězí. Pokud si Slovan připíše nějaké body, bude to překvapení. Dále se těším na Jablonec. Vzhledem k tomu, jak se zatím prezentuje, věřím, že s Plzní doma uspěje,“ predikuje.

„Zajímavá podívaná bude i v Českých Budějovicích, kde se poprvé v roli nového trenéra ukáže Franz Straka. Jsem na něj zvědavý, jak to zvládne jeho tým proti Pardubicím, které už taky potřebují bodovat,“ dodává bývalý hráč Hradce Králové, Liberce, Slavie Praha či Jablonce.