Hlavní obsah

FANTASY: Hlavatého one man show. Šesté kolo bez Plzně i Slavie

Dva góly vystřelily Michala Hlavatého do pozice nejlepšího hráče Fantasy ligy na Sport.cz v pátém kole fotbalové Chance ligy. 26letý záložník Liberce se trefil do sítě svého bývalého zaměstnavatele z Pardubic. Koho dalšího se vyplatilo mít v sestavě?

Foto: www.fcslovanliberec.cz

Michal Hlavatý zazářil v pátém kole Chance ligy, když se dvakrát prosadil do sítě Pardubic.

Článek

Slovan si po dvou prohrách chtěl spravit chuť proti trápícím se Pardubicím, což se mu vydařilo s naprostým přesvědčením a vyhrál 3:0. Vyjma zmiňovaného Hlavatého se trenérkám a trenérům ve Fantasy lize na Sport.cz vyplatilo mít v sestavě i libereckého brankáře Huga Jana Bačkovského. Ten udržel čisté konto i díky chycené penaltě.

Po identickém výsledku zvítězili i fotbalisté Plzně na hřišti Českých Budějovic. Hned 12 bodů si připsal ve Fantasy lize brazilský záložník Cadu, který zaznamenal gól a asistenci.

Téměř tradičně se dařilo i olomouckému Janu Klimentovi, který vstřelil již pátý gól v aktuálně probíhající sezoně a svým majitelům ve Fantasy lize přidal na účet 11 bodů. Pětici nejlépe obodovaných hráčů z pátého kola fotbalové Chance ligy uzavřel útočník pražské Sparty Indrit Tuci s 10 body.

Top hráči dle pozice v pátém kole
Brankář: Hugo Jan Bačkovský (FC Slovan Liberec) - 12 bodů
Obránce: Angelo Preciado (AC Sparta Praha) - 10 bodů
Záložník: Michal Hlavatý (FC Slovan Liberec) - 15 bodů
Útočník: Jan Kliment (SK Sigma Olomouc) - 11 bodů

Po pěti odehraných kolech se sluší zmínit, že mezi trenérkami a trenéry ve Fantasy lize na Sport.cz jsou nejoblíbenějšími hráči Ewerton z Baníku Ostrava a Pavel Šulc z Plzně. Záložník západočeského celku se navíc chlubí i titulem hráče, kterého si jeho „majitelé“ nejčastěji zvolili za kapitána.

Na trenérky a trenéry ve Fantasy lize na Sport.cz čeká záludné šesté kolo. Sparta na Letné přivítá Slovácko, které hned v prvním kole doma remizovalo s pražskou Slavií. Baník doma nastoupí proti Liberci a Hradec se v derby utká s Pardubicemi. Slavia ani Plzeň se v šestém kole nepředstaví, jelikož jejich utkání jsou odložená.

Expert Sport.cz Tomáš Malínský do sestavy zařadil Hlavatého, který v pátém kole vstřelil dva góly. Nejvíce věří teplickému Trubačovi, kterému nasadil na ruku kapitánskou pásku.

Foto: Tomáš Malínský

Sestava experta pro 6. kolo Chance ligy