Hlavní obsah

FANTASY: Expert mění stopery a věří Hradci proti Spartě

Sedmé kolo fotbalové Chance ligy nabídne již plnou dávku zápasů. Slavia po odloženém kole s Mladou Boleslaví nastoupí doma proti Pardubicím. Plzeň se utká s Libercem a Sparta zajíždí do Hradce Králové. Expert Tomáš Malínský ve své sestavě ve Fantasy lize na Sport.cz i přes náročného soupeře věří hradeckému brankáři Adamu Zadražilovi.

Foto: David Taneček, ČTK

Expert Sport.cz Tomáš Malínský věří v sedmém kole brankáři Adamu Zadražilovi.

Článek

V minulém šestém kole byl ale jiný brankář za hvězdu. Tou se stal ostravský Jakub Markovič, který vychytal čisté konto proti Liberci. Ten se sedmnácti body se stal hráčem kola ve Fantasy lize na Sport.cz. Úspěšný byl také jeho spoluhráč Ewerton se 14 body, když na jednu branku přihrál a druhou sám vstřelil.

Bodově úspěšní byli také trenéři, kteří věřili Pardubicím. Ty ve východočeském derby porazily Hradec Králové 2:1.

„Zasloužená výhra Pardubic. Konečně podaly výkon, který je hodný vítězství a na půl roku jsou vládci východních Čech. Hodně to ale samozřejmě ovlivnila červená karta. Jinak jsem rád, že Jablonec pokračuje výborně a daří se jim. Herně vypadá dobře i Liberec, ale potřebují najít útočníka, který jim přinese i body,“ hodnotil některé zápasy posledního kola expert Tomáš Malínský.

V sedmém kole se trenérky a trenéři ve Fantasy lize na Sport.cz mohou těšit na spoustu atraktivních zápasů. Sparta zajíždí do Hradce Králové, kde oba týmy budou chtít napravit zaváhání z minulého kola. Šlágr kola čeká na Plzeň, která se utká s Libercem.

Jaké změny udělal v sestavě pro sedmé kolo expert Tomáš Malínský?

„Bodově mi zatím moc nepomohl Dominik Plechatý z Liberce a před vzájemným zápasem jsem ho vyměnil za Dweha z Plzně, který se mi líbí a umí se i prosadit. V bráně jsem nechal Zadražila, byť má Hradec před sebou obhájce titulu. Já věřím, že by mohl něco zachytat a Hradec díky němu doma bodovat. Osobně čekám ale, kdy se mi rozstřílí útočníci,“ rozkryl změny a svoji taktiku bývalý hráč Slavie Praha, Liberce, Jablonce či Hradce Králové.

Foto: Sport.cz

Sestava Tomáše Malínského pro 7. kolo Fantasy ligy na Sport.cz