Hlavní obsah

Defenzivní univerzál Takács se po osmi letech vrátil do Teplic

Defenzivní univerzál Ladislav Takács, který se už v červnu zapojil do přípravy fotbalistů Teplic, uzavřel v severočeském celku blíže nespecifikovanou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu. Sedmadvacetiletý hráč se na Stínadla vrátil po osmi letech.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ladislav Takács (vlevo) ještě v dresu Baníku Ostrava a Jakub Rada z Hradce Králové.

Článek

„Hledali jsme k našim mladým hráčům někoho zkušeného. Navíc bonusem je, že je naším odchovancem. Víme, že ho sice trápila v posledním období zranění, ale věříme, že po tom všem, čím si prošel, bude velkou osobností týmu,“ řekl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Takács v lednu 2016 přestoupil do Mladé Boleslavi, působil také v pražské Slavii a Ostravě. V lize odehrál 161 zápasů, v nichž dal 15 branek. „Jsem rád, že jsem zpátky v Teplicích. Působí to tu na mě po těch letech skvěle, mám z toho skvělé pocity. Teplice pro mě byly prioritou. Bydlím nedaleko v Litoměřicích, takže když byla příležitost, tak jsem chtěl nejvíc sem. Byla tu dobrá loňská sezona, tak věřím, že na to navážeme,“ prohlásil bývalý mládežnický reprezentant.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.