Hlavní obsah

Beran přestoupil ze Slavie do Jablonce

Fotbalista Michal Beran přestoupil z pražské Slavie do Jablonce. Třiadvacetiletý záložník podepsal se severočeským klubem tříletou smlouvu. Jablonec o tom informoval na svém webu.

Foto: FK Jablonec

Michal Beran přestoupil z pražské Slavie do Jablonce.

Článek

„Je to obrovská výzva a moc se na to těším. Těším se i na realizační tým, protože některé trenéry tam znám, láká mě spolupráce s nimi. To, že jsem podepsal smlouvu a jsem kmenový hráč Jablonce, kde se doufám prosadím a budu hrát, je pro mě super. Cítím, že Jablonec měl o mě velký zájem. Moc se na spolupráci těším,“ řekl Beran.

Z nového angažmá je nadšený. „První dojmy jsou super. Vážně jsem nečekal, že klub takhle funguje a je takový rodinný. Byl jsem tu vždycky jako soupeř, ale jsem moc příjemně překvapený. Moc se mi tu líbí a těším se, až to začne a budu zase hrát. Je tu příjemné a takové rodinné prostředí,“ uvedl bývalý mládežnický reprezentant.

Beran přestoupil do Slavie v červenci 2020 z jiného severočeského klubu, Liberce, kde ještě působil na hostování. Poté hostoval i v Pardubicích a naposledy v pražských Bohemians 1905. V lize odehrál 110 zápasů, v nichž dal dvě branky.