Hlavní obsah

Fotbalista si natáčel nelegálně domácí porno. Hrozí mu čtyři roky

Pořádně tvrdý trest stojí před bývalým fotbalistou Nottinghamu Forrest, Norwich City či v současnosti tureckého Alanyasporu. Dvaatřicetiletému Hwang I-čoovi hrozí až čtyři roky vězení za nelegální natáčení jeho pohlavního styku se dvěma partnerkami.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Ilustrační snímek

Článek

Podle prokuratury v jihokorejském Soulu se Hwang měl natáčet hned čtyřikrát a jeho partnerky o tom neměly ani tušení. Vše vyšlo najevo poněkud zvláštním způsobem, když již zmíněná videa sdílela na sociálních sítích jeho švagrová.

Dvaatřicetiletý fotbalista se snažil sice stopy zahladit, ale jakmile videa jednou objevila světlo světa, Hwang měl problém. Vězení se však nevyhnula ani jeho švagrová, kterou útočník Alanyasporu zažaloval za vydírání. V současnosti si tak odpykává trest na tři roky.

Hwang aktuálně ale má svých problémů dost. Před soudem, který v Soulu začal v tomto týdnu, litoval svých činů. „Omlouvám se za zklamání, které jsem způsobil. V budoucnu neudělám už nic špatného a jako fotbalista budu dělat maximum,“ uvedl.

Prokuratura však omluvu příliš nevzala.

„Hwang se možná nyní přiznal k obviněním, ale jeho předchozí popírání vrhá pochybnost na to, zda má skutečně výčitky svědomí,“ vyjádřila se obžaloba.

Je jen otázkou, zda se ještě 32letý fotbalista po soudu vrátí na trávníky, aby mohl své hříchy odčinit alespoň svým fotbalovým umem. Dosud odehrál za reprezentaci Jižní Koreje 62 zápasů a za tu dobu se mu podařilo vstřelit 19 branek. V roce 2019 vyhrál také Asijské hry.

Hwang strávil na klubové úrovni poslední sezonu v Norwich City, kde hostoval z Nottinghamu Forrest. Ve své kariéře nastupoval také za Olympiakos či francouzské Bordeaux. V létě se přesunul do tureckého Alanyasporu, za který nastoupil do třech utkání a vstřelil dvě branky.