Hlavní obsah

Schickův konkurent měl vážnou nehodu, narazil do kamionu

Stačí chvíle nepozornosti a průšvih je na světě. Své o tom ví Victor Boniface. Konkurent Patrika Schicka v útoku fotbalového Bayeru Leverkusenu po vítězném zápase s Frankfurtem (2:1) měl na dálnici nehodu. Naštěstí vyvázl téměř bez zranění.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Útočník Leverkusenu Victor Boniface se k bohu obracel nejen v zápase s Frankfurtem.

Článek

K dopravní nehodě došlo nad nedělním ránem, když podle Reuters mířil 23letý Nigerijec se svým kamarádem na letiště ve Frankfurtu. Za volantem ale Bonifacův kamarád ztratil kontrolu nad řízením a narazil do kamionu.

„Osmadvacetiletý mladík jel s vozem Mercedes uprostřed tří jízdních pruhů ve směru na Frankfurt, když podle vlastního vyjádření kvůli únavě nezvládl řízení a bočně se střetl s kamionem, který jel v pravém pruhu,“ uvedli zástupci policie.

Útočník Leverkusenu informoval o kolizi s kamionem na svých sociálních sítích fotografií se zakrvácenou rukou, ale ujistil své příznivce, že je v pořádku a podle německého deníku Bild vyvázl jen s dvěma menšími poraněními.

„Bůh je věčný,“ napsal pak stručně k fotografii zdemolovaného auta. To zveřejnil Boniface na svém instagramovém účtu.

K incidentu došlo po vítězném střetnutí Leverkusenu v domácí BayAreně proti Frankfurtu. Boniface sice neproměnil pokutový kop v úvodu střetnutí, ale v 72. minutě se trefil a zařídil pro svůj tým vítězství 2:1. Nigerijec střídal v osmdesáté minutě, kdy namísto něj zamířil na hřiště český reprezentant Patrik Schick.