Hlavní obsah

Mohuč - Brémy 1:2Werder strhl vítězství na svou stranu v oslabení

Aktualizováno

Po třech kolech německé bundesligy jsou oba nováčci bez bodu u dna tabulky. Ke Kielu, který v sobotu schytal doma debakl 1:6 od Bayernu Mnichov, se dnes přidal tým FC St. Pauli, když prohrál v Augsburgu 1:3. Oba soupeři se v nejvyšší soutěži utkali poprvé. Brémy zvítězily v Mohuči 2:1, přestože hrály půl hodiny v deseti.

Foto: Profimedia.cz

Augsburg (v bílém) poprvé vyhrál. Zdolal nováčka ze St. Pauli.

Článek

Augsburg se jen těžko vzpamatovává z nevydařeného konce minulého ročníku, v němž prohrál pět posledních zápasů. V tom novém dosud získal jediný bod, ale dnes konečně vyhrál. Postarali se o to po změně stran nová posila z Dortmundu Wolf, Tietz a Kabadayi, který před sezonou přišel z regionální ligy z béčka Schalke. Pro hosty může být útěchou, že po dvanácti letech dali gól v bundeslize. Čtvrt hodiny před koncem ho vstřelil Boukhalfa.

Mohuč spolu se závěrem minulého ročníku byla už jedenáct zápasů bez porážky, ale po restartu soutěže zatím sbírala jen remízy a dnes prohrála s Brémami. Na rychlý Duckschův gól z penalty ještě odpověděl Korejec I Če-song, ale střídající Kohn vstřelil vítězný gól, přestože hosté už hráli bez vyloučeného Rakušana Friedla. Pro Werder to byla první výhra po dvou remízách.

Německá fotbalová liga - 3. kolo:
Augsburg - St. Pauli 3:1
47. Wolf, 67. Tietz, 90.+6 Kabadayi - 75. Boukhalfa
Mohuč - Brémy 1:2
Branky: 27. I Če-song - 8. Ducksch z pen., 69. Kohn
Související témata: