Hlavní obsah

Bizarní vyloučení. Fotbalista se vymočil před rozehráním rohu, hned viděl červenou

Za zakázané uvolnění se ve fotbale vylučuje. Jednu z nejbizarnějších červených karet v aktuální sezoně viděl Sebastián Muňoz. Útočníka z třetiligového peruánského týmu Atletico Awajun rozhodčí vyloučil za to, že se při zápase před rozehráním rohového kopu vymočil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Snad každý amatérský tým v Česku má v kabině vyvěšený interní sazebník pokut, v němž se myslí i na návštěvu toalety přímo v rozjetém tréninku.

Mnohdy vznikají humorné situace, kterak si fotbalisté v kritickém okamžiku vymýšlejí různé fígle, jak si nenápadně a bez sankce uleví.

Něco podobného přímo v rozehraném utkání jeho týmu proti Cantorcillo FC vyzkoušel i útočník Muňoz. Zatímco v 71. minutě zdravotníci ve vápně ošetřovali jednoho ze protivníků, on už vyčkával u praporku na rozehrání rohového kopu.

Prodlevu a nestřežený moment využil k úlevě. Otočil se k plotu, sáhl si do trenek a rychle vykonal potřebu. Soupeři ale na močícího exekutora upozornili hlavního rozhodčího, který k Muňozovi přišel a za nesportovní chování ho vyloučil.

Nebo že si neumyl ruce? I o tom se vtipkuje na sociálních sítích. Kuriozita se dostala i na web britské veřejnoprávní BBC, která uvádí, že se k incidentu zatím nevyjádřil postižený klub ani peruánský svaz.

Bizarní scéna se odehrála na Copa Perú. Jedná se o turnaj, které se účastní všechny amatérské týmy v zemi. Celkový šampion si zajistí posun do druhé peruánské ligy, která je již profesionální.

A je otázka, zda by se tam Muňoz odhodlal k podobné troufalosti.

Související témata: