Hlavní obsah

Belgická hvězda zůstane věrná současné stáji

Hvězdný belgický cyklista Remco Evenepoel vyvrátil spekulace o přestupu do týmu Red Bull-Bora hansgrohe. Novinářům v dějišti mistrovství světa řekl, že i příští rok bude závodit v dresu belgické stáje Soudal-Quick Step.

Foto: Peter Dejong, ČTK/AP

Remco Evenepoel zůstává ve stáji Soudal-Quick Step.

Článek

„Všechno je jasné – zůstanu tam, kde teď jsem. Žádné přestupy,“ prohlásil čtyřiadvacetiletý Evenepoel, jemuž se letos podařilo dosáhnout na vítězný double z časovky a silničního závodu na olympijských hrách v Paříži a v neděli v Curychu obhájil i titul mistra světa v souboji s chronometrem.

Přestože Evenepoel má se současným zaměstnavatelem platný kontrakt až do roku 2026, jeho budoucnost v týmu bývá předmětem spekulací. Už loni se jeho jméno opakovaně skloňovalo s možným přestupem do týmu Ineos, tentokrát se spekulovalo o stáji Red Bull-Bora hansgrohe.

„Jako vždy se hodně spekulovalo a bylo docela legrační to slyšet, ale nic se nemění. Zůstanu se svými parťáky a budeme pracovat a bojovat o ten největší cíl, který máme – vyhrát jednou Tour de France,“ řekl Evenepoel serveru cyclingnews.com.

Související témata: