Hlavní obsah

Záhadná smrt. Bývalý bojovník UFC po sobě zanechal roční dceru

Aktualizováno

Zdrcující zpráva přišla z Jižní Ameriky. Ve věku 38 let zemřel bývalý bojovník slavné UFC a Bellatoru Guilherme Vasconcelos. Příčina jeho smrti nebyla dosud zveřejněna. Brazilský bijec ovšem necelých 24 hodin před svým předčasným skonem zveřejnil příspěvek na sociálních sítích, kam v těchto hodinách putuje jedna kondolence za druhou.

Foto: GAC / Splash, Profimedia.cz

Guilherme Vasconcelos v době, kdy chodil se zpěvačkou a herečkou Demi Lovato.

Článek

Smrtí někdejšího bojovníka se zaobírají takřka všechny prestižní bojové servery. O tragickém úmrtí jako jeden z prvních informoval Vasconcelosův strýc. „Těšili jsme se na tvou návštěvu o Vánocích, ale bohužel se jí už nedočkáme. Život je pomíjivý a my jsme se probudili s touto zdrcující zprávou. V jaké době to žijeme,“ smutnil na sociálních sítích. Rodina smrt potvrdila prostřednictvím portálu TMZ.

Rodák z Belo Horizonte v kariéře nastoupil do šestnácti profesionálních zápasů, hned desetkrát z klece odešel jako vítěz. Jednou se dokonce představil i na akci slavné UFC, na turnaji UFC 175 ovšem nestačil na Luka Zachricha a pouť prestižní organizací skončila už po jediném duelu. Vasconcelos poté na konci kariéry nastupoval v konkurenčním Bellatoru, kde etapu bojovníka završil v roce 2019 s konečnou bilancí 10-6.

Vasconcelos, jenž byl i čtyřnásobným mistrem v jiu-jitsu, držitelem černého pásu a úspěšným brazilským šampionem, se do popředí médií dostal i díky vztahu s popovou zpěvačkou Demi Lovato, s níž byl poprvé spatřen v roce 2017, kdy spolu slavili Nový rok. Po několika měsících randění se ale v květnu 2018 rozešli.

Brazilec zemřel v Los Angeles a zanechal po sobě roční dceru, kterou podle místních médií vychovával po boku modelky Kayle Laurenové. Vasconcelos ovšem zhruba den před svou smrtí zveřejnil příspěvek na sociálních sítích, kde ukázal tělocvičnu Gracie Barra, kam se patrně chystal na trénink.

Související témata: