Hlavní obsah

Rýpnutí do Procházky! Toho klauna nemohu brát vážně, falešný samuraj mě nezajímá, hlásí rival

Zdálo se, že rýpání už je minulostí, avšak opak je pravdou. Rakouský zápasník Aleksandar Rakić sice nedávno přijal souboj s bývalým šampionem Janem Blachowiczem, avšak při příležitosti dalšího rozhovoru nezapomněl zmínit Jiřího Procházku, do kterého si znovu rýpl a i nadále touží po vzájemném duelu. Rivalita mezi oběma tábory tak stále narůstá.

Foto: Mike Roach/Zuffa LLC

Jiří Procházka před zápasem v UFC.

Článek

Rakić si za každou cenu chtěl vydupat souboj s českým samurajem, avšak ten se nechal slyšet, že má v hlavě pouze titulový zápas. Rakušan tak musel přehodnotit situaci a nedávno se domluvil na souboji s Janem Blachowiczem, tedy bývalým šampionem polotěžké váhy.

„Můj další soupeř bude Jan Blachowicz, což je bývalý šampion a aktuální jednička divize. Je to skvělý zápas. Je to špičkový bojovník, takže jsem rád, že se s ním budu moct utkat. Co se týče Jiřího, tak toho klauna už nemůžu brát vážně. Už mi na něm nezáleží a nestarám se o něj. Teď se soustředím na Jana, se kterým se utkám 26. března. Nic jiného mě nezajímá," vyjádřil se Rakić pro server MMA Junkie.

Devětadvacetiletý Rakušan postupně sbírá výhry nad bývalými vyzyvateli v titulových zápasech. Nejprve se mu povedlo porazit Anthonyho Smithe a posléze také Thiaga Santose. Rakić sice na chvíli odložil myšlenku vzájemného souboje s Procházkou, stále je ale přesvědčen, že se v budoucnu musí spolu utkat.

„Určitě s ním budu v budoucnu zápasit. Oba jsme mladí, jsme na špici divize. Pravděpodobně bude bojovat proti Gloverovi. Zatím se však neví, kdy by ten zápas měl být. Je mi to v podstatě jedno, ale vím, že se s Jiřím jednoho dne utkám. Teď ale obracím list. Tenhle falešný samuraj mě už nezajímá a soustředím se jen na Jana. Jsem však rád, že mám další zápas, díky kterému se mohu probít na první místo a přiblížit se tak titulové šanci," dodal Rakić.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články