Hlavní obsah

Pudilová klíčový zápas nezvládla. V UFC pravděpodobně skončí

Klíčový duel vzhledem ke své budoucnosti v organizaci UFC nezvládla česká bojovnice Lucie Pudilová, která na turnaji v Las Vegas nestačila na jihoamerickou vyzyvatelku Luanu Carolinovou, jíž podlehla jednoznačně na body. Příbramská rodačka se pravděpodobně již podruhé předčasně poroučí ze slavné zámořské ligy.

Foto: Profimedia.cz

Česká zápasnice Lucie Pudilová

Článek

Teklo jí do bot, jenomže ani zdaleka nepřevedla zlomek toho, čím se pyšnila během tréninků. Čerstvá třicátnice Pudilová sice v úvodu důležitého souboje hýřila aktivitou, výrazně ale pokulhávala přesnost, která šla na konto rivalky. Češka i po zbytek duelu sice hledala účinný recept, neustále při tom narážela na připravenější soupeřku. Cestička za úspěchem nevedla ani přes zem, triumf byl zkrátka v nedohlednu.

I proto se z bodové výhry radovala Jihoameričanka, která o svém triumfu přesvědčila všechny tři rozhodčí. Zklamaná Pudilová, jíž nepomohla ani změna váhové kategorie, prohrála potřetí v řadě, v UFC dohromady již poosmé. S největší pravděpodobností se navíc bude jednat o druhý vyhazov, s nímž má příbramská rodačka zkušenost již z roku 2020, kdy se pro změnu ze zámoří pakovala po čtyřech nezdarech za sebou.

Pokud by v dohledné době skutečně došlo k rozvázání kontraktu s elitní ligou, nabízel by se například návrat do domácího Oktagonu.

Související témata: