Hlavní obsah

Odveta Procházky s Pereirou: Vše o titulovém souboji na UFC 303

Podruhé během jednoho roku se český MMA bojovník Jiří Procházka utká o titul UFC v polotěžké váze s momentálním šampionem Brazilcem Alexem Pereirou. Souboj je naplánován na neděli 30. června brzy ráno našeho času. Kompletní informace k UFC 303: Procházka vs. Pereira najdete na Sportu.cz.

Foto: se souhlasem Jiřího Procházky

Jiří Procházka s trenéry Jaroslavem Hovězákem (vpravo) a Martinem Karaivanovem po boji s Aleksandarem Rakičem.

Článek

Galavečer UFC s pořadovým číslem 303 původně lákal na návrat legendárního irského bojovníka Conora McGregora, ten se však nakonec omluvil kvůli zranění.

Čeští fanoušci se tak mohou těšit na další velký večer momentálně nejlepšího českého MMA zápasníka o dost dříve, než se čekalo. Jiří Procházka bude chtít v Las Vegas vrátit svému soupeři porážku z 12. listopadu loňského roku a vrátit se na trůn polotěžké divize UFC.

Hlavní karta UFC 303: Procházka–Pereira 2

ZápasVáha
Alex Pereira (Bra) - Jiří Procházka (ČR)polotěžká (T)
Brian Ortega (USA) - Diego Lopes (Bra)pérová
Anthony Smith (USA) - Carlos Ulberg (Nzl)polotěžká
Mayra Bueno Silvaová (Bra) - Macy Chiassonová (USA)ženská bantamová
Ian Machado Garry (Ir) - MIchael Page (VB)velterová
Joe Pyfer (USA) - Marc-Andre Barriault (Kan)středně těžká
Cub Swanson (USA) - Andre Fili (USA)pérová
Charles Jourdain (Kan) - Jean Silva (Bra)pérová
Payton Talbott (USA) - Yanis Ghemmouri (Fra)bantamová
Michelle Waterson-Gomezová (USA) - Gillian Robertsonová (Kan)ženská slámová
Andrei Arlovski (USA) - Martin Buday (Svk)těžká
Rei Tsuruya (Jap) - Carlos Hernandez (USA)muší
Ricky Simon (USA) - Vinicius Oliveira (Bra)bantamová
Karta je průběžně aktualizována. Naposledy 17. 6. 2024

Kdy a kde se koná UFC 303

Galavečer UFC 303 se uskuteční v neděli 30. června 2024 v T-Mobile Areně v Las Vegas. Začátek soubojů hlavní karty je naplánován na 4:00 SEČ a vrchol večera v podobě zápasu Procházky s Pereirou přijde na řadu až na závěr nabitého programu.

Kde sledovat zápas Procházka vs. Pereira

Odvetu českého bijce o návrat na trůn šampiona polotěžké váhy bude možné sledovat živě hned na několika platformách. Placený kanál Premier Sport 1 je už tradiční volbou pro sledování UFC turnajů. Předplatitelé kanálů O2 TV, Voyo, T-Mobile či Telly by také měli zápas nalézt v programu.

Další možností jsou živé streamy na stránkách různých sázkových kanceláří, podmínku pro sledování ale bývá registrace nebo minimální vklad.

Možností je pak také využití tzv. PPV (pay-per-view) přímo na oficiálních stránkách UFC, jehož zaplacením si můžete odemknout oficiální přenos daného turnaje. Zaplacení přenosu z galavečera UFC 303 vás vyjde na 30,49 eur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.