Hlavní obsah

Návrat se bortí. McGregor řádil v baru, UFC zrušilo tiskovku

Planý poplach, nebo předzvěst zkaženého plánu? Slavná UFC v těchto hodinách řeší trable v souvislosti s legendárním bojovníkem Conorem McGregorem, jehož návrat do klece 30. června na turnaji UFC 303 je dost možná v ohrožení. Ir byl zhruba měsíc před bojem zachycen, jak řádí v jednom z klubů, záběry se dokonce dostaly k šéfovi zámořské organizace, který musel jednat. Pro tuto chvíli alespoň zrušil pondělní tiskovou konferenci.

Foto: Profimedia.cz

Návrat Conora McGregora na turnaji UFC 303 je v ohrožení.

Článek

Oficiální tisková konference, k níž mělo dojít v irském Dublinu, tedy v McGregorově rodném městě, byla zrušena až do odvolání. Důvod zámořská organizace neuvedla. „Tisková konference k UFC 303 plánovaná na pondělí 3. června v irském Dublinu v 3Areně byla odložena až do odvolání. Všem fanouškům, kteří plánovali se zúčastnit, se upřímně omlouváme. Jakmile budeme mít další informace o novém datu a čase, neprodleně se o ně podělíme,“ stojí ve zprávě.

Okamžitě se proto roztočil kolotoč spekulací, které v drtivé většině nezní vůbec dobře. Zvláštně to působí především na fanoušky, kteří nedávno mohli na sociálních sítích vidět záběry, na nichž slavný McGregor jen pár týdnů před návratem do klece paří v jednom z klubů.

„Videa jsem viděl, ale vlastně nevím, čemu mám věřit a jak moc aktuální záběry to jsou. Jednou totiž má vousy a poté je zase nemá. Nevím, je to zvláštní, ale Conor není žádný hlupák. Už v pondělí budu moudřejší, protože se s ním uvidím v Irsku,“ reagoval šéf UFC Dana White po skončení víkendové akce UFC 302 v New Jersey.

Ze setkání mezi Whitem a McGregorem tak vyplynulo zrušení očekávané tiskové konference, na níž se měl představit také Irův soupeř Michael Chandler. A jelikož UFC nezveřejnilo možný náhradní termín, je tento duel ve velkém ohrožení. Nejprodávanější akci v historii UFC tak jen pár týdnů před jejím konáním postihly nemalé trhliny.

Populární bojovník se přitom v bojišti neukázal od července 2021, kdy si v souboji s Američanem Dustinem Poirierem zlomil nohu. „Nyní jsem terminátor. Mám titanovou tyč, která vede od kolena až dolů ke kosti kotníku. Je to nerozbitné. Přál bych si a budu pracovat na tom, abych to na soupeři mohl vyzkoušet,“ prozradil v nedávném rozhovoru s Jamesem Cordenem.

Bývalý šampion dvou divizí prozradil i velkolepý plán, který se ale začíná bortit. „Letos chystám udělat tři zápasy: červen, září a prosinec. Už mám domluveného Chandlera na červen, což beru jako samozřejmost. Dále je tu září, kdy je v Mexiku Den nezávislosti. Možná by to chtělo někoho s mexickým původem, třeba Natea Diaze, což by bylo perfektní. Neznám detaily, ale rozhodně by to bylo krásné,“ rozplýval se v představách.

Jak vážný dopad mělo zrušení tiskové konference na návrat „pana výjimečného“, ukážou následující hodiny.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.