Hlavní obsah

Brutální knokaut! Američan sestřelil soupeře, pak si řekl o Procházku

Hlavní zápas zatím posledního galavečera UFC měl překvapivě krátké trvání. Souboj mezi Jamahalem Hillem a Johnnym Walkerem skončil již ve třetí minutě. Prvně jmenovaný brutálním knokautem sestřelil soupeře a rázem byla jeho výhra ve světe bojových sportů tématem číslo jedna. Američan na sebe upozornil i v pozápasovém rozhovoru, kde neskrýval touhu bojovat s českým zápasníkem Jiřím Procházkou.

Foto: UFC

Americký zápasník Jamahal Hill o víkendu sestřelil Johnnyho Walkera.

Článek

Diváci se nenudili. Favorizovaný Jamahal Hill si na konci třetí minuty schoval tvrdou pravačku, která dopadla přesně na spánek. Walker atak neustál, naopak ve stylu matrixu padl na zem, kde zůstal bezvládně ležet. Fantastické ukončení rázem obletělo celý svět a Hill si řekl o pozornost fanoušků.

Pro třicetiletého Američana se jednalo o druhou výhru v řadě, zároveň to byl jeho desátý úspěšný zářez v kariéře. V nejbližších dnech se dá očekávat i posun v žebříčku polotěžké váhy. Hillovi před zápasem náleželo dvanácté místo, teď zcela určitě bude atakovat nejlepší desítku.

S výhrou pochopitelně roste sebevědomí a to Hill prokázal v pozápasovém rozhovoru, ve kterém si řekl o souboj s českým tvrďákem Jiřím Procházkou. „Momentálně bych chtěl zápasit s Procházkou, nikdo jiný mě nenapadá. Polotěžká váha mi přijde trochu ospalá. Všichni ostatní jsou hrozně svázaní a opatrní," konstatoval Hill.

„Důvod, proč chci tak moc bojovat s Jiřím je, že by ten zápas byl fakt nářez. Málokdo má takovou hvězdnou schopnost. Myslím si, že se dobře oblékám, dobře mluvím a dobře zápasím. Mám potenciál být jeden z nejlepších," pochválil se třicetiletý Američan.

Na zápas s Procházkou však s největší pravděpodobností nedojde. Alespoň ne v nejbližší době. Český bijec se aktuálně připravuje na květnový titulový boj proti Gloveru Teixeirovi.

Související témata: