Hlavní obsah

Bledá zrušila plánovaný třetí zápas v UFC, příčinou je infekce

MMA bojovnice Tereza Bledá zrušila plánovaný zápas v elitní světové organizaci UFC. Dvaadvacetiletá česká reprezentantka se měla v polovině srpna utkat v Perthu se skotskou soupeřkou Casey O’Neillovou. Dnes na instagramu však Bledá napsala, že zápas v Austrálii musí zrušit ze zdravotních důvodů.

Foto: Profimedia.cz

Tereza Bledá při jednom z vážení na UFC

Článek

„Bohužel před deseti dny se mi objevila infekce v prstu. Snažila jsem se udělat vše, aby zápas proběhl, bohužel léčba a antibiotika nezabraly. Včera jsem musela na operaci k čištění,“ napsala Bledá a omluvila se soupeřce i svému týmu.

V oktagonu se Bledá představila naposledy loni v červnu, kdy porazila v Las Vegas na body Gabriellu Fernandesovou a ve druhém zápase v UFC dosáhla premiérového vítězství. V úvodním duelu v organizaci prohrála před limitem s jinou Brazilkou Natalií Silvaovou a připsala si dosud jedinou porážku v MMA kariéře.

O’Neillová měla být pro svěřenkyni trenéra Andrého Reinderse nejtěžší zkouškou v kariéře. O čtyři roky starší protivnice je čtrnáctkou organizace v muší váze do 56,7 kg.