Hlavní obsah

Domluveno. Tyson s Paulem znají náhradní termín očekávaného souboje

Dojednáno. Boxerský trhák mezi legendárním Mikem Tysonem a hvězdným influencerem Jakem Paulem má nové datum konání. K souboji generací po nečekaných zdravotních problémech prvně jmenovaného nakonec dojde 15. listopadu na fotbalovém stadionu AT&T v Arlingtonu, což potvrdily všechny strany.

Foto: Profimedia.cz

Mike Tyson se během letošního roku znovu vrátí do ringu.

Článek

K nucené Tysonově zdravotní stopce přitom došlo před necelým týdnem, kdy 57letý bývalý šampion v těžké váze nakonec musel ze zápasu, který byl plánován na 20. červenec, odstoupit kvůli problémům s vředy. „Bohužel mi můj lékař doporučil, abych si na chvíli odpočinul a zotavil se,“ naťukala legenda na sociální sítě.

A přestože si léčba vyžádá nějaký čas, byl přesto během krátké doby domluven náhradní termín. „Náš tým pilně pracoval se všemi zúčastněnými stranami na přeložení tohoto monumentálního zápasu na datum, které zajistí, že Jake Paul i Mike Tyson budou plně připraveni, se stejným tréninkovým časem, a také nám umožní udržet událost na stadionu AT&T,“ stojí v prohlášení spoluzakladatele Most Valuable Promotions Nakisy Bidariana.

„Oceňujeme vynikající obětavost, spolupráci a flexibilitu našich partnerů na Netflixu a AT&T stadionu. Paul vs. Tyson je největší mezigenerační sportovní událost v historii a my jsme odhodláni poskytnout fanouškům po celém světě tuto nezapomenutelnou noc boxu živě na platformě Netflix. Těšíme se na pátek 15. listopadu na zúčtování, o němž budou mluvit i další generace.“

Také 27letý Paul, který se v ringu zatím ukázal v deseti případech (9-1), potvrdil na sociálních sítích nový termín. Jeho rival naopak prozradil, že brzy bude připraven se znovu zapojit do plnohodnotné přípravy.

„I když jsme museli zápas odložit, brzy budu pokračovat v tréninku. Jsem vděčný lékařskému personálu, který se mě o postaral, a všem dalším stranám, které pilně pracovaly na nalezení nejlepšího náhradního termínu,“ řekl Tyson, na jehož problémy se zdravím se přišlo během nedávného letu z Miami do Los Angeles, během nějž se mu udělalo nevolno.

„Zatímco máme nové datum, výsledek bude stejný bez ohledu na to, kdy budeme bojovat. Jake Paul bude knokautován!“ věří si populární Američan, jemuž bude v době zápasu úctyhodných 58 let a mezi provazy se postaví poprvé od exhibičního zápasu v roce 2020. Rovněž se hodí připomenout, že souboj s Paulem se zapíše do oficiálních boxerských statistik.

Související témata:
Pereira - Procházka zítra 06 : 00
20240630T06 : 00:00+0200
Pereira vs. Procházka
Pereira vs. Procházka
Pereira
Procházka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.