Hlavní obsah

Basketbalistka Grinerová krátce před olympijskými hrami prozradila, že má syna

Americká basketbalová hvězda Brittney Grinerová krátce před olympijskými hrami oslavila radostnou událost, její manželka Cherelle porodila syna. Třiatřicetiletá hráčka, jež předloni strávila deset měsíců v ruském vězení, v podcastu „She Knows Sports“ řekla, že první společný potomek páru přišel na svět už 8. července.

Foto: Charlie Neibergall, ČTK/AP

Americká basketbalová hvězda Brittney Grinerová

Článek

„Je úžasný. Říká se, že když ho uvidíte, tak všechno, o čem jste si mysleli, že na tom záleží, je najednou nedůležité. A přesně to se stalo,“ uvedla Grinerová, jež o sobě v podcastu podle CNN mluvila jako o „taťkovi“.

Od syna se však nyní musela bývalá šampionka WNBA a čtyřnásobná vítězka Evropské ligy odloučit, neboť se s americkým týmem připravuje na olympijský turnaj v Paříži a Lille, kde se pokusí získat třetí zlato za sebou. „Trochu mě štve, že musím odjet, ale na druhou stranu, on to pochopí. Mám ho teď plný telefon,“ řekla Grinerová.

Dvojnásobná olympijská a světová šampionka byla od února do prosince roku 2022 ve vězení v Rusku, kde byla odsouzena za pašování drog kvůli držení elektronické cigarety s konopným olejem.

Turnaj ve Francii bude pro Grinerovou od té doby první basketbalovou akcí mimo USA. Někdejší hvězda Jekatěrinburgu se zařekla, že v zahraničí už bude hrát jen v dresu národního týmu.

Související témata: