Hlavní obsah

Překážkář Müller zvítězil na mítinku Kontinentální Tour v Poznani

Český reprezentant Vít Müller zvítězil na mítinku stříbrné kategorie Kontinentální Tour v Poznani v běhu na 400 metrů překážek. Časem 49,42 sekundy zaostal o 35 setin za svým nejlepším letošním výkonem, který předvedl ve čtvrtek v Bydhošti.

Foto: Profimedia.cz

Český reprezentant Vít Müller

Článek

Na hladké čtvrtce skončily další účastnice nedávného evropského šampionátu v Římě Barbora Malíková a Tereza Petržilková na druhém a třetím místě. Zvítězila domácí Justyna Šwietá-Erseticová, která jako jediná výkonem 51,91 pokořila hranici 52 sekund.

Třetí místo vybojoval Jakub Dudycha v běhu na 800 metrů. Osmnáctiletý talent, který v Bydhošti časem 1:44,82 minuty překonal 26 let starý český rekord, dnes doběhl za 1:45,14. Rychlejší než juniorský mistr Evropy byli jen Alžířan Muhamad Alí Guaníd (1:44,60), který vyhrál i na předchozím polském mítinku, a Nizozemec Ryan Clarke (1:45,03).

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale, které se hraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024, se posunulo do vyřazovací fáze. Česká reprezentace obsadila v základní skupině čtvrté místo a do play off nepostoupila.