Hlavní obsah

Sassuolo - Salernitana 2:2Ani dvougólový náskok nestačil Salernitaně k první výhře v italské lize

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Salernitana nevyhrála ani ve 12. kole italské fotbalové ligy, i když v Sassuolu vedla v 17. minutě 2:0. Domácí vyrovnal na 2:2 zásluhou norského záložníka Kristiana Thorstvedta, který skóroval v 36. a 52. minutě. Před víkendovými zápasy je Sassuolo v tabulce čtrnácté, Salernitana zůstala poslední s pěti body.

Foto: Massimo Paolone, ČTK/AP

Fotbalista Salernitany Boulaye Dia (vpravo) a Flavius Daniliuc oslavují gól Sassuolu.

Článek

V předchozích 11 ligových zápasech dala Salernitana dohromady jen šest gólů, ale tentokrát začala skvěle. V 5. minutě po brejku téměř z poloviny hřiště otevřel skóre nigerijský útočník Chukwubuikem Ikwuemesi. Na 2:0 zvýšil Senegalec Boulaye Dia a čtvrtým gólem v sezoně potvrdil pozici nejlepšího střelce týmu. Pak se ale projevilo, že mají hosté nejhorší obranu v soutěži. Thorstvedt zblízka snížil a po přestávce napálil míč do sítě po rychlém náběhu do vápna.

Ani po měsíci se tak nedočkal ligového vítězství kouč Filippo Inzaghi, který na lavičce Salernitanty vystřídal Paula Sousu.

Italská fotbalová liga - 12. kolo:
Sassuolo - Salernitana 2:2 (36. a 52. Thorstvedt - 5. Ikwuemesi, 17. Dia),
FC Janov - Hellas Verona 1:0 (44. Dragusin)

Reklama

Související témata: