Hlavní obsah

Líšeň - Jihlava 1:2Fotbalisté Jihlavy zvítězili v Líšni a ve druhé lize zůstali stoprocentní

Fotbalisté Jihlavy zvítězili v Líšni 2:1 a také ve druhém utkání druholigové sezony naplno bodovali. Nováček Kroměříž zdolal v hanáckém derby oslabený Prostějov 3:0 a Vlašim remizovala s Chrudimí 1:1.

Foto: fcvysocina.cz

Fotbalisté Jihlavy se radují. Archivní foto

Článek

Líšeň poslal proti Vysočině do vedení Vandas, ale v závěru úvodního dějství srovnal Fila. Po necelé hodině hry vystřelil hostům vítězství turecký obránce Tombul. Také minulý týden Jihlava zvítězila nad Opavou 2:1, naopak brněnský celek remizoval s Chrudimí bez branek.

Prostějov se v Kroměříži od 39. minuty musel obejít bez vyloučeného útočníka Silného, Chwaszcz se však z následné penalty neprosadil. Všechny trefy si domácí nechali do druhé půle, postupně se trefili Cupák, Dočkal a Stoklásek. Hanácká Slavia bodovala poprvé po předchozí prohře 0:1 s Táborskem, Prostějov naopak nenavázal na úvodní triumf 2:1 nad jiným nováčkem Žižkovem.

Vlašim i Chrudim uhrály nerozhodný výsledek i ve druhém utkání druholigové sezony. Domácí otevřeli skóre zásluhou Solomona, dělbu bodů zařídil Huf.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 2. kolo:
Kroměříž - Prostějov 3:0 (0:0)
Líšeň - Jihlava 1:2 (1:1)
Vlašim - Chrudim 1:1 (1:0)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.