Hlavní obsah

FC Turín - Juventus 0:1Bergamo zvítězilo a je v čele tabulky, Juventus zvládl derby

Fotbalisté Atalanty Bergamo v 10. kole italské Serie A porazili na domácím stadionu Sassuolo 2:1 a v čele tabulky vystřídali Neapol, jež má nedělní duel k dobru.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Fotbalisté Juventusu se radují z výhry

Článek

Sassuolo poslal do vedení čtyři minuty před odchodem do šaten Kyriakopulos, ale ještě do poločasu stihl Pašalič srovnat na 1:1. Po 34 sekundách v druhém poločase strhl vedení na stranu Atalanty Lookman a skóre se už nezměnilo.

Bergamo po deseti odehraných ligových kolech stále nepoznalo přemožitele. Atalanta se dostala do čela tabulky před Neapol, která má o bod méně a nedělní domácí zápas s Boloňou k dobru. Sassuolo je deváté.

Fotbalisté Juventusu zvítězili na hřišti městského rivala FC Turín 1:0. Porážku domácího týmu neodvrátil ani český reprezentant David Zima, který se na trávník dostal v 79. minutě .

O výsledku rozhodl až čtvrt hodiny před koncem Vlahovič. Srbský reprezentant dal šestý gól v sezoně a dotáhl se na nejlepší střelce Serie A Immobileho z Lazia a Arnautovice z Boloni.

"Stará dáma" vystřídala na sedmém místě Inter Milán, který má ale pouze o bod méně a nedělní domácí utkání se Salernem k dobru. FC Turín nezvítězil už popáté v řadě, z toho počtvrté prohrál.

Empoli porazilo 1:0 Monzu brankou Haase, pro něhož to byla premiérová trefa v Serii A. Empoli doma zvítězilo poprvé od 24. dubna, kdy toskánský klub porazil Neapol 3:2. Tým z Monzy prohrál poprvé pod novým trenérem Palladinem, který dosud zaznamenal tři vítězství.

Italská fotbalová liga - 10. kolo:
Empoli - Monza 1:0 (11. Haas), FC Turín - Juventus Turín 0:1 (75. Vlahovič),
Bergamo - Sassuolo 2:1 (45.+1 Pašalič, 46. Lookman - 41. Kyriakopulos).

Reklama

Související témata: