Hlavní obsah

Fiorentina - Neapol 0:0Barák odehrál první zápas za Fiorentinu, která remizovala s Neapolí

Aktualizováno

Reprezentační záložník Antonín Barák nastoupil poprvé za Fiorentinu a odehrál celé utkání proti Neapoli, s kterou jeho tým ve 3. kole italské fotbalové ligy remizoval 0:0.

Foto: Daniele Mascolo, Reuters

Fotbalisté Bergama Teun Koopmeiners and Marten de Roon se radují z výhry.

Článek

Neapol měla největší šanci na konci prvního poločasu, kdy Lozano našel Osimhena, který se trefil, gól však nebyl uznán kvůli ofsajdu. V úvodu druhého poločasu mohl skórovat Lozano, z bezprostřední blízkosti ale hlavičkoval mimo branku.

V 65. minutě se dostal do skvělé šance Barák, který přišel v týdnu na hostování z Verony. Z vápna vystřelil na bližší tyč, míč však těsně minul branku. I kdyby gól vstřelil, pravděpodobně by nebyl uznán, vzhledem k tomu, že se český reprezentant nacházel v těsném ofsajdovém postavení.

Bývalý Barákův klub stále čeká na první ligovou výhru. Verona dnes podlehla Bergamu doma 0:1. Jedinou branku zápasu vstřelil z dálky nizozemský reprezentant Teun Koopmeiners.

Senegalský útočník Boulaye Dia nastoupil poprvé v základní sestavě Salernitany a trenérovi důvěru splatil gólem a dvěma asistencemi. Bývalý hráč Villarrealu byl hlavní strůjcem vítězství 4:0 nad Sampdorií.

Italská fotbalová liga - 3. kolo:
Hellas Verona - Bergamo 0:1 (50. Koopmeiners)
Salernitana - Sampdoria Janov 4:0 (7. Dia, 16. Bonazzoli, 50. Vilhena, 76. Botheim)
Fiorentina - Neapol 0:0
Lecce - Empoli 1:1 (40. Strefezza - 23. Parisi).

Reklama

Související témata: