Hlavní obsah

Hellas Verona - Neapol 2:5Verona na úvod Serie A dostala od Neapole pět branek, Barák odehrál závěr

Aktualizováno

Fotbalisté Verony podlehli v úvodním kole italské ligy na svém hřišti 2:5 Neapoli. Reprezentační záložník Antonín Barák se stejně jako v pohárovém utkání s druholigovým Bari (1:4) dostal na hřiště v druhém poločase, v 67. minutě vystřídal Kamerunce Martina Honglu. Jasnou výhrou zahájil sezonu i Juventus, který si poradil doma 3:0 se Sassuolem. Dva góly vstřelil srbský kanonýr Dušan Vlahovič.

Foto: Paola Garbuio, ČTK/AP

Hirving Lozano z Neapole slaví gól v utkání Serie A proti Veroně.

Článek

Veronu poslal do vedení po půlhodině Lasagna, pak se ale znovu projevily problémy v defenzivě, které Hellas v úvodu sezony pod vedením nového kouče Cioffiho má. Už do poločasu skóre otočili Kvaracchelija s Osimhenem. Po pauze sice ještě jednou srovnal Henry, trefy Zieliňského, Lobotky a Politana ale rozhodly o vysokém vítězství třetího týmu minulé sezony.

Neapol i Verona zaznamenaly rekordní výsledek v úvodním ligovém duelu sezony. Vítězný celek ještě nikdy v prvním kole nenastřílel pět branek, Hellas si připsal negativní rekord v počtu inkasovaných.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Gólová radost fotbalistů Juventusu.

Juventus vedl od 26. minuty, kdy se v soutěžním debutu za klub trefila letní posila Di María. Další zásah přidal na konci první půle Vlahovič z penalty a druhý nejlepší střelec minulého ročníku Serie A uzavřel skóre v 51. minutě po Di Maríově přihrávce. Stará dáma zdolala Sassuolo potřetí v řadě.

Italská fotbalová liga - 1. kolo:
Hellas Verona - Neapol 2:5 (29. Lasagna, 48. Henry - 37. Kvaracchelija, 45.+3 Osimhen, 55. Zieliňski, 65. Lobotka, 79. Politano)
Juventus Turín - Sassuolo 3:0 (43. z pen. a 51. Vlahovič, 26. Di María).

Reklama

Související témata: