Hlavní obsah

Líšeň - Varnsdorf 3:0Fotbalisté Líšně i napodruhé vyhráli, Vandas dal za sedm minut hattrick

Fotbalisté Líšně zvítězili v 2. kole druhé ligy nad Varnsdorfem 3:0 a spolu s Karvinou jako jediní v nové sezoně vyhráli oba úvodní zápasy. O triumfu brněnského celku rozhodl hattrickem během sedmi minut Pavel Vandas. V neděli může dosud stoprocentní dvojici doplnit ještě Vyškov.

Článek

Vandas nejprve ve 29. minutě zblízka zakončil povedenou kombinaci a hned v následující minutě špičkou kopačky přehodil brankáře. Hattrick pak šestadvacetiletý útočník zkompletoval v 36. minutě z dorážky po závaru po přímém kopu.

Výhru 3:0 si připsala i Chrudim, která dopoledne rovněž třemi góly v první půli porazila Příbram. Východočeši zaznamenali všechny branky během úvodních 22 minut. Exligová Příbram získala v úvodních dvou kolech jen bod.

Ve zbylých dnešních zápasech remizoval Prostějov s Třincem 1:1 a stejným výsledkem se rozešlo i Táborsko s béčkem Slavie. Pražský nováček druhé ligy si připsal první bod v soutěži.

2. kolo druhé fotbalové ligy:
Chrudim - Příbram 3:0 (3:0)
Branky: 2. Průcha, 15. Záviška, 22. Jedlička. Rozhodčí: Kvítek - Kotalík, Poživil. ŽK: Řezníček, Záviška - Vokřínek. ČK: 58. Jeřábek (Příbram). Diváci: 750.
Líšeň - Varnsdorf 3:0 (3:0)
Branky: 29., 30. a 36. Vandas. Rozhodčí: Opočenský - Pfeifer, Novák. ŽK: Pašek, Čermák - Bláha, Žák, Ondráček, Ludvíček, Dordič. Diváci: 801.
Prostějov - Třinec 1:1 (1:0)
Branky: 17. Bialek - 66. Foltyn. Rozhodčí: Vokoun - Matoušek, Mojžíš. ŽK: Omale, Bartolomeu, Mach - Hýbl, Kania, Kateřiňák. Diváci: 620.
Táborsko - Slavia Praha B 1:1 (0:0)
Branky: 49. Babacar - 54. Kopáček. Rozhodčí: Nehasil - Dobrovolný, Šafránková. Bez karet. Diváci: 1720.

Reklama