Hlavní obsah

Boston - NY Rangers 2:5Fantastický výkon Swaymana v brance Bruins na výhru nakonec nestačil

Aktualizováno

V zápase Bostonu s New York Rangers se bylo opravdu na co dívat. Gólman Bruins Jeremy Swayman předvedl dva zázračné zákroky, prohru svého týmu 2:5 ale odvrátit nedokázal. Češi se v zápase bodově neprosadili. Další zápasy pátečního programu NHL se ještě hrají.

Foto: Winslow Townson, ČTK/AP

Gólman Bostonu Jeremy Swayman předvedl proti Rangers parádní zákroky.

Článek

Hokejisté Bostonu šli v zápase dvakrát do vedení. V první třetině se trefil Craig Smith, jenže šest vteřin před koncem první části vyrovnal Ryan Strome. Ve 27. minutě vrátil domácím vedení Patrice Bergeron, jenže radost Medvědům opět dlouho nevydržela.

Po polovině zápasu vyrovnal z dorážky Hunt a ve třetí části už byl zápas zcela v režii Rangers. Trefil se Panarin, Lafreniére a vítězství 5:2 do prázdné branky pečetil Trouba.

Zápas mohl probíhat ale úplně jinak, kdyby však v 10. minutě Swayman nepředvedl v brance první úžasný zákrok hokejkou proti Kaapo Kakkovi. Ve druhé třetině za vyrovnaného stavu si na něm vylámal zuby i Mika Zibanejad.

Podrobnosti připravujeme.

Výsledky NHL
Boston - NY Rangers 2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
Branky: 15. Craig Smith, 27. Bergeron - 20. R. Strome, 33. Dryden Hunt, 52. Panarin, 57. Lafreniere, 60. Trouba. Střely na branku: 36:31. Diváci: 17.850. Hvězdy zápasu: 1. Šesťorkin, 2. Panarin (oba NY Rangers), 3. Bergeron (Boston).

Reklama

Související témata: