Hlavní obsah

Granada - Real Madrid 1:4Real Madrid vyhrál a vrátil se na první místo španělské ligy

Madrid

Fotbalisté Realu Madrid ve 14. kole španělské ligy vyhráli v Granadě 4:1 a vrátili se na první místo. "Bílý balet" vede neúplnou tabulku o bod před San Sebastianem, který doma remizoval bez branek s Valencií a v La Lize neprohrál potřinácté za sebou.

Článek

Realu v úvodních 25 minutách zařídili dvoubrankové vedení Asensio s Nachem po dvou Kroosových přihrávkách. Granada ještě před pauzou snížila díky Suárezově trefě.

Madridský favorit ale po změně stran nepřipustil překvapení a přidal další dva góly. V 56. minutě se prosadil Vinícius Júnior a čtvrt hodiny před koncem uzavřel skóre Mendy. Ještě předtím dostal červenou kartu domácí Monchu.

Porážka s Betisem 0:3 stála místo trenéra fotbalistů Elche. Kouč Fran Escribá skončil pouze několik minut po skončení zápasu, o propuštění se dozvěděl v kabině a sám to oznámil na pozápasové tiskové konferenci.

"Prezident nezohlednil, kolik jsem toho pro tento klub udělal, ale on je majitel a může se rozhodnout jak chce," uvedl Escribá, jenž se podruhé v trenérské kariéře ujal Elche letos v únoru. V roce 2013 dovedl tým poprvé od roku 1989 do nejvyšší španělské soutěže.

Elche je s 11 body ze 14 zápasů v tabulce na sestupové 18. příčce.

Španělská fotbalová liga - 14. kolo:
Getafe - Cádiz 4:0 (7. Olivera, 60. Cuenca, 81. Ünal, 90.+4 Mata)
Granada - Real Madrid 1:4 (34. Suárez - 19. Asensio, 25. Nacho, 56. Vinícius Júnior, 76. Mendy)
Elche - Betis Sevilla 0:3 (12. Juanmi, 24. Willian José z pen., 27. Fekir)
San Sebastian - Valencie 0:0

Reklama

Související témata: