Hlavní obsah

Chabarovsk - Magnitogorsk 2:6Jordánův první gól v sezoně Chabarovsku nepomohl, Bartošák střídal

Obránce Michal Jordán vstřelil svůj první gól v této sezoně Kontinentální hokejové ligy, Chabarovsk ale nakonec podlehl Magnitogorsku 2:6 a v sedmém utkání utrpěl šestou porážku. Jednu asistenci si v dresu Amuru připsal útočník Radan Lenc, který se v předchozím zápase s Čerepovcem (3:2) gólem a přihrávkou podílel na dosud jediném úspěchu svého týmu v soutěži.

Článek

Jordán, který v dosavadních šesti zápasech nebodoval, otevřel v 17. minutě skóre střelou z pravého kruhu. Na 2:0 zvýšil o 51 sekund později Sergej Těreščenko za přispění Lence.

V dalším průběhu utkání se trefovali už jen hosté, kteří dali pět branek v druhé třetině. Českého gólmana Patrika Bartošáka vyhnal v 37. minutě z branky Chabarovsku Brendan Leipsic gólem na 4:2.

Na opačném konci tabulky Východní konference než poslední Chabarovsk je Čeljabinsk, který i díky dvěma asistencím Tomáše Hyky vyhrál 4:1 nad Kunlunem. Traktor je s 13 body ze sedmi zápasů druhý bod za stoprocentní Ufou, Hyka s dvěma góly a šesti přihrávkami vládne produktivitě Čechů v soutěži.

Výsledky KHL:
Chabarovsk - Magnitogorsk 2:6 (za domácí Jordán 1+0, Lenc 0+1)
Ufa - Dinamo Minsk 1:0
Čeljabinsk - Kunlun Red Star 4:1 (za domácí Hyka 0+2)
Jokerit Helsinky - Barys Nur-Sultan 3:2 po sam. nájezdech
Nižněkamsk - Viťaz Podolsk 5:2 (za domácí Knot 0+1)
Kazaň - HK Soči 1:0

Reklama

Související témata: