Hlavní obsah

Juventus - Cagliari 2:0Lazio potvrdilo v italské lize roli favorita! Ronaldo pálil za Juventus a vede soutěž kanonýrů

Řím/Praha
Aktualizováno

Útočník Ciro Immobile byl v italské fotbalové lize strůjcem vítězství Lazia Řím 2:0 na hřišti Crotone. Nejlepší střelec minulé sezony se vrátil po nákaze koronavirem a první branku zápasu sám dal, na druhou přihrál. Se 107 góly se stal druhým nejlepším střelcem Lazia v Serii A. Na prvního Silvia Piolu mu chybí 36 branek. Dvěma brankami zařídil Cristiano Ronaldo výhru Juventusu 2:0 nad Cagliari. Portugalský útočník je v čele tabulky střelců.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Dvěma brankami zařídil Cristiano Ronaldo v italské fotbalové lize výhru Juventusu 2:0 nad Cagliari. Portugalský útočník je v čele tabulky střelců. Na snímku slaví gól se svými spoluhráči.

Článek
Fotogalerie

Immobile kvůli covidu-19 vynechal před reprezentační pauzou souboj s Juventusem (1:1). Při comebacku poslal hosty do vedení ve 21. minutě, kdy hlavičkou zužitkoval centr Marca Parola. Třicetiletý kanonýr skóroval už ve čtvrtém soutěžním zápase za sebou, v lize to byla jeho čtvrtá trefa.

Po přestávce Immobile vyslal do náběhu Joaquína Correu, který téměř z nulového úhlu prostřelil brankáře. Lazio je díky výhře v neúplné tabulce páté se stejným bodovým ziskem jako třetí Neapol a čtvrtý městský rival AS Řím. Nováček z Crotone dál čeká na vítězství.

Ronaldo se prosadil ve třetím ligovém utkání v řadě a celkově osmou trefou se dotáhl v čele tabulky střelců na švédského kanonýra Zlatana Ibrahimovice z AC Milán. Juventus vyhrál z posledních pěti ligových utkání teprve podruhé, v neúplné tabulce je druhý za AC.

Italská fotbalová liga - 8. kolo:
Crotone - Lazio Řím 0:2 (21. Immobile, 58. Correa),
Spezia - Bergamo 0:0
Juventus Turín - Cagliari 2:0 (38. a 42. Ronaldo).

Reklama

Související témata: