Hlavní obsah

VIDEO: Borec Neymar! Vymetl šibenici, předvedl skvělou patičku a přidal vítězný taneček

Goiania

Fotbalisté Brazílie mohou na letošním světovém šampionátu využít domácího prostředí a zaútočit na šestý titul mistrů světa. Kanárci jsou před turnajem v dobré formě, v úterním přípravném duelu rozstříleli Panamu 4:0 a hlavní hvězdou byl Neymar. Talentovaný útočník se nejprve blýskl krásnou trefou z volného kopu, potom ještě připravil další dva góly pro své spoluhráče.

Brazilec Neymar zářil v přípravě proti Panamě.

 
Článek

Byl to jeho večer, nikdo jiný v brazilském dresu tolik nezářil. V 26. minutě si Neymar v ideální pozici před šestnáctkou postavil míč a precizní střelou do šibenice otevřel skóre zápasu. Panama brazilský tým příliš neprověřila, po střele dalšího hráče Barcelony Daniho Alvese těsně před poločasem už prohrávala o dva góly.

Po výměně stran Brazilci zaskočili svého soupeře rychlou trefou. Uběhlo jen 42 sekund druhého poločasu, když Neymar krásnou patičkou připravil gólovou pozici pro Hulka, který nezaváhal. Skóre zápasu na 4:0 uzavřel dvacet minut před koncem Willian, u zrodu celé akce přitom stál opět Neymar. Do něj se vkládají velké naděje, sami Brazilci si však uvědomují, že nejtěžší zkoušky přijdou až v mistrovských zápasech. Svěřenci kouče Scolariho zahájí turnaj příští čtvrtek 12. června od 22 hodin SELČ soubojem s Chorvatskem.

Reklama

Související témata: