Hlavní obsah

Strach o život legendy! Woods měl vážnou nehodu, z vraku ho museli vystříhat

Aktualizováno

Golfista Tiger Woods skončil po dopravní nehodě, při níž zcela zdemoloval své auto, utrpěl otevřené zlomeniny pravé nohy, v nemocnici. Na klinice Harbor-UCLA následně podstoupil dlouhou operaci, po níž je ve stabilizovaném stavu. Podle oficiálního vyjádření úřadu šerifa Los Angeles County se jeho vůz přetočil přes střechu a záchranáři museli Woodse z vraku vystříhat.

Vážná dopravní nehoda Tigera WoodseVideo: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

"Tiger Woods byl dnes ráno v Kalifornii účastníkem autonehody, při níž utrpěl mnohočetná zranění nohou. Nyní je na operačním sále," oznámil Woodsův agent Mark Steinberg v době, kdy nebylo jasné, jak vážná zranění hvězda utrpěla. Později vyšlo najevo, že má po autonehodě golfista otevřené zlomeniny pravé nohy.

Podle policie nebylo do havárie zapleteno žádné další vozidlo a Woods byl ve svém autě sám. Záběry z helikoptéry televizní stanice KABC-TV z místa nehody ukázaly vůz na boku vedle silnice s čelní stranou těžce poničenou a s vystřelenými airbagy.

Pětačtyřicetiletý vítěz 15 majorů se v poslední době zotavoval po páté operaci problematických zad. Původně očekával, že se po odstranění úlomku meziobratlové ploténky, která mu tlačila na nerv a způsobovala bolesti, ke hře vrátí v polovině března.

Foto: Profimedia.cz

Legenda světového golfu Tiger Woods

Na začátku týdne ale připustil, že rekonvalescence nejde podle předpokladů a možná nestihne dubnové Masters. Teď už je to jasné. Nicméně po děsivém karambolu nejspíš může být Američan rád, že nehodu přežil. Po dlouhé operaci je na klinice Harbor-UCLA ve stabilizovaném stavu.

Reklama